25 de novembre del 2009

Seguiment i anàlisis de l'activitat educativa a travès de la premsa escrita

Avui en el seminari, el Marc Ariño, el Juan Antonio León i l'Irene Ruiz, ens han posat al corrent de les noticies educatives que han succeït des del dia 4 de novembre de 2009.


Ens han parlat de la noticia Detenido un menor por dar un puñetazo al director de su instituto


La noticia, feia referència a un alumne de Ciudad Real ha estat detingut per agrdir a un mestre del seu centre donant-li un cop de puny a l'ull. Aquesta agressió coincideix amb una altra realitzada dies abans en la qual un altre alumne va llençar ous a la façana de la casa d'una mestra per haver-li suspès un examen, encara que a aquest últim l'han absol per manca de proves, la qual cosa va provocar que els companys de professió d'aquesta mestra es concentressin a les portes de l'Audiència Provincial de Toledo.


Desprès d'aquesta petita explicació de les idees principals de la notícia, ens hem posat ha reflexionar sobre l'importància que tenen aquestos temes que tracten en la noticia i reflexionat que ultimament s'en publiquen moltes d'aquestes.

Actualment hem passat de trobar-nos amb alumnes que tenien por dels professors a professors que tenen por dels alumnes, per tant no és d'estranyar que acualment molts dels professors que estan exercint actualment han tingut de demanar baixes a causa de l'alumnat.

En el meu parè, sempre estem donant boltes i més boltes en el mateix tema, que la culpa la te l'escola, que la tenen les famílies, que la te la TV, els videojocs,... però realment estem posant solucions? o el que estem fent es culpar-nos uns als altres per tal de no acceptar la nostra part de culpa.

En definitiva crec que es TOTA la SOCIETAT que ha d'actuar i fins que aquest pensament no és reflexioni i tots (famíli, escola, veïns, amics, TV, videojocs,...) posem de la nostra part no s'acabarant aquests problemes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada