3 de novembre del 2009

"Postdata: T'estimo" de Cecelia Ahern

Avui en el seminari, hem exposat cadascú de nosaltres un llibre que ens ha agradat llegir-lo; dir el perquè d'aquesta tria i el perquè el recomanes a la resta del seminari.

Personalment, he escollit el llibre "Postdata: T'estimo" de Cecelia Ahern.

Aquest llibre ha estat
triat entre molts llibres de diferents estils, però la decantació de la balança cap aquest, és perquè només agafant-lo, ja m'ha remogut els sentiments un altre cop, com ja ho va fer m'entres me'l llegia.

És un llibre que ens explica una historia d'amor commovedora i tràgica a la vegada. Tracta d'una parella que porten junts des de l'institut i no poden viure un sense l'altre. Però un dia en Gerry, que és l'home de la Holly, contrau una malaltia i mor.

A partir dáqui comencen a succeir moltes coses inesperades i sorprenents. Les quals et fan remoure molts sentiments i de diferents, en tot el llibre.

Personalment, vaig estar tanta estona plorant com rient i havien moments que no sabia si: estava plorant d'alegia o de pena.

Aquest llibre ús el recomano si voleu viure sentiments de tristesa, alegria, sorpresa, amor i molts altres que haureu de descobrir vosaltres mateixos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada