28 d’octubre del 2009

Seguiment i anàlisis de l'activitat educativa a travès de la premsa escrita

El dia 27 d'octubre de 2009, en el seminari, la Laura Hedo Garcia, l'Adrià Pèrez Badia i la Mònica Talegòn Zazurca, ens van portar una notícia la qual és titulava " La "gorda" y el "llorica" de la clase". La noticia va d'una docent la qual maltractava tant físicament com psicològicament els seus alumnes. Els pares no feien cas de les queixes del seus fills/es, fins passat un temps, fins que el problema va ser més evident.
El jutge ha declarat a la professora culpable, li ha obert un expedient, quatre anys d'inhabilitació i una multa de 1.000 €.

En aquesta noticia ens podríem fer varies preguntes: els companys docents d'aquesta escola no es van adonar d'aquest maltracte cap als alumnes? es justa la condemna que l'hi han posat a la docent? Creieu que quan passin aquestos quatre anys haurà canviat? i podríem seguir.

Personalment crec, que devent segur que alguns docents de la mateixa escola estaven al corrent de les actuacions de la professora i no van fer res per poder protegir-los. Perquè els nens/es en aquestes edats normalment ho expliquen tot i més quan tenen un problema que no el poden solucionar.

En la següent pregunta que he plantejat, crec que es una broma la condemna que ha estat imposada, ja que penso que si la docent ara que ha esta jutjada encara es creu innocent, penso que desprès de quatre anys encara continuarà igual. Quants alumnes hauran de sofrir els seus maltractes?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada