20 d’octubre del 2009

Lànima

En aquesta imatge podem veure l'ànima de la Nadia Ambroj.

Per fer la descripció anirem des del que podem veure a primer cop d'ull, fins als detalls gairebé inapreciables.

Primer de tot, destacarem els colors que predominen en aquesta imatge i el significat que li vull donar:
El color verd ens simbolitza que és una persona alegre, plena de felicitat i amb moltes ganes de fer coses noves. És una persona que mostra un equilibri entre la ment, el cos i l'esperit. Tanmateix, aquest color verd es troba a la foto representant també la naturalesa, és a dir, la naturalitat que té davant de les coses que passi.

El segon color que destacaré és el color blanc, ja que és una persona que em transmet bondat, innocència i puresa.

Per acabar de parlar dels colors, al mig de la fotografia ens trobem amb el color marró, un color que ens recorda el color de la Mare Terra. Aquest ens diu que la Nadia ens aporta un sentiment d'estabilitat i realisme de les coses.

Un cop ja feta la definició dels colors principals que he triat, passem a descriure el perquè de les partitures.No estan triades a l'atzar, sinó que cada una simbolitza un aspecte que he volgut remarcar d'ella.

La primera és un Andante, ja que em dóna la sensació d'una persona que durant la seva vida ha anat recorrent un camí o camins els quals ha triat amb molta precaució i decisió.
La segona, és un Al·legretto, com ens transmet la paraula mateixa és una persona que irradia felicitat i alegria en tot allò que fa.
Per últim, tenim una partitura que es titula "Musica Aquàtica". Aquesta ens descriu la transparència en la qual he pogut veure l'ànima de la Nadia.

Per acabar observem, al centre de la fotografia, un instrument de fusta. Aquest ens simbolitza la majestuositat, la sensibilitat i la riquesa de l'ànima.
És un instrument que pot portar la melodia cantant o la melodia del baix en una conversa. Així també té diferents aplicacions com ho demostra la sordina que afebleix aquest so o l'amplificador que l'enforteix.
Com ja he dit, és un instrument de fusta i per aquest motiu l'he triat, ja que ens demostra la naturalesa, la saviesa i la sensibilitat que té en les coses que realitza.

Espero que us endinseu a conèixer totes aquestes qualitats de la Nadia Ambroj que jo en poques setmanes he pogut trobar en ella.

Aquesta és la presentació que he fet a la classe de comunicació oral, escrita i digital

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada